• 1_画板 1

tala fou

Laei taua mafanafana mo le 2024- Tencel ofuvae

O ofuvae Tencel ua maua le lauiloa i le lalolagi o faiga ona o latou uiga faʻapitoa.Mai le maualuga o le faʻamafanafanaga i le malosi o le antibacterial, o nei ofuvae e ofoina atu le tele o faʻamanuiaga e avea ai ma mea e tatau ona i ai i soʻo se laʻei.

ofuvae Tencel

O se tasi o mea sili ona lauiloa o ofuvae Tencel o lo latou maualuga maualuga.O le ie e matua'i malu ma malu i luga o le pa'u, e lelei atoatoa mo aso uma.Pe oe fai feau pe malolo i le fale, Tencel pants e maua ai se aafiaga matagofie ma le mafanafana.

I le faʻaopoopoga i le mafanafana, o ofuvae Tencel e faʻaalia foi le manava lelei.O le ie e mafai ai ona faʻafefe le ea, faʻamafanafana ma faʻalelei e oʻo lava ile tau mafanafana.O lenei manava e mafai ai foi ona avea le ofuvae Tencel ma filifiliga sili mo gaioiga faaletino poʻo tafaoga i fafo.

E le gata i lea, o ofuvae Tencel e lauiloa ona o latou malosi faʻamaʻi.O lona uiga o le ie e masani ona taofia le tuputupu aʻe o siama, ma avea ai ma filifiliga sili mo i latou e maʻaleʻale paʻu poʻo allergies.O mea fa'ama'i fa'ama'i e fesoasoani fo'i i le fa'atumauina o le ofuvae e lagona le fou ma le mama, tusa lava pe a uma ona ofuina.
O le isi tulaga lelei o ofuvae Tencel o lo latou aafiaga lelei o le suaina vai i tua.O lenei vaega e mafai ai e le ofuvae ona tete'e i le vai, ma avea ai ma filifiliga aoga mo le tau le mautonu po'o gaoioiga i fafo.Pe maua oe i se timuga māmā pe masaa fa'afuase'i se vaiinu, o le ofuvae Tencel e ofoina atu le maualuga o le puipuiga e ono le maua e ie masani.

I le faaiuga,ofuvae Tencelofoina atu le tele o tulaga lelei e avea ai i latou ma se filifiliga tulaga ese i le lalolagi o teuga.Mai le maualuga o le faʻamafanafanaga ma le manava lelei i o latou malosi antibacterial ma uiga faʻafefe vai, o nei ofuvae o se faʻaopoopoga faʻapitoa ma aoga i soʻo se laʻei.Pe o e su'e se fa'amafanafanaga i aso uma po'o se faiga fa'atino, o ofuvae Tencel e mautinoa e sili atu i ou fa'amoemoega.


Taimi meli: Apr-11-2024