• 1_画板 1

tala fou

Hawaii Cruise Packing Lisi: Mea e Aumai i luga o le Teropika

O Hawaii atonu o le setete lona 50, ae o ona motu lauolaola mauga mu o loʻo i ai foi i le ogatotonu o le Pasefika i Saute, ma se tau tulaga ese e le mafai e tagata o le konetineta US ona oʻo i aso uma.E ui atonu e te manatu o lenei nofoaga vevela e tutusa ma se lisi vave ma faigofie o mea e fai i luga o se folauga Hawaii, o le ae iloa a o e faimalaga i le va o Oahu, Maui, Kauai ma le motu o Hawaii, i le tele o mea e fai. fai ma fa'afiafiaga (Big Island), atonu e te mana'omia ni nai mea fa'aopoopo i lau atopa'u.
Fa'aoga lenei lisi o fa'aputuga va'a a Hawaii e fa'amautinoa ai e lelei lau malaga ma fetaui mo mea uma e te ono feiloa'i i ai i le motu ina ia e fiafia ai i le agaga fa'afeiloa'i a le setete.
E masani ma felanulanua'i, e tusa ma le 75% ua e sauni e te alu i le malaeva'alele ma se atopa'u atoa.
Ae ui i lea, o le faimalaga i Atumotu o Hawaii atonu e manaʻomia ai ni nai mea faʻaopoopo, mai lavalava taʻaloga ma seevae mo le suʻesuʻeina o le laufanua mauga mu e sili atu le poto o laei afiafi mo taumafataga faapitoa i luga o le vaa.
E mana'omia fo'i se peleue mama e le susu ona e mafai ona to'ulu timuga - aua, e le tupu a'e lau teropika ma oketi i le toafa.E manaʻomia foʻi e laʻau le la atoa, ma o le tuʻufaʻatasiga lea e maua ai vaaiga lelei e te vaʻaia i luga o se kata.
Ua lauiloa Hawaii mo vaitau e fa o le tau mafanafana ma le susulu o le la.O le averesi o le vevela o aso uma i le tausaga atoa e mai le 80 i le 87 tikeri.
Ae ui i lea, o motu taʻitasi e iai le itu lee ma le itu matagi.o le a le uiga?E la ma mago le itu i luga ole laiga, a'o le itu e aga'i i le matagi e maua ai le tele o timuga ma e iloagofie le malulu ma le malu.
Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le Motu Tele, o matafaga mauga o Kona ma Kohal o loʻo i le itu i lalo.O Hilo, ma ona vaomatua ma afu tafe, o loʻo i luga o timuga ma matagi.
O Kauai o le nofoaga sili lea ona susu i Atumotu o Hawaii, ma le la o Poipu i le pito i luga ma mauga-sami vaaiga o le North Shore ma Na Pali Coast i le itu matagi.
O lea la, pe a asiasi atu i soʻo se motu o Hawaii, e mafai ona e fiafia i se aso susulu ae e te leʻi aveina le taavale i lalo ifo o le 30 minute aʻo leʻi feagai ma ao, puao, poʻo se timuga.Ponesi: toetoe o aso uma e iai le avanoa e vaʻai ai i se nuanua ofoofogia i Hawaii.
E sili ona teu au ato ma fa'afeiloa'i le la pupula ma timuga.Tuu lau mea tau i totonu o lau ato po'o le ato fa'afafa mo tafaoga po'o su'esu'ega ta'iala.Po o le a lava le tulaga, e mafai ona e sauni e maimoa.
O le a tele lou afu i le teropika, o lea e tatau ona i ai i le pito i luga le pito i luga o lau lisi atopau le cotton, ie, ma isi ie mama ma manava.Tu'u siliki ma mea fa'apipi'i e le mānava i le fale, pe fa'atapula'a i la'ei afiafi mo totonu ea malulu.Aua le fefe i lanu.Hawaii o le nofoaga e fai ai se la'ei fugala'au felanulanua'i po'o mitiafu susulu ma pupuu e masani ona va'ava'ai i se nofoaga i le taulaga.0.2_画板 1 副本       
I le afiafi, e le mafai e tamaitai ona sese e ala i le faʻapipiʻiina o se laʻei mama poʻo se suti faʻatasi ma fusiua ma se ofu mafanafana poʻo se pulou, capri poʻo se laʻei ma luga.E tatau ona ave e tamaloloa ni pea ofu pupuu ma ia lava le numera o mitiafu i aso uma, faʻapea foʻi ma ofuvae, khakis, ofutino polo ma ofutino lima pupuu.(So'o se tasi e leai sona alofilima, orchid, po'o se laupapa fa'ase'e lolomi mitiafu Hawaii a'o le'i o'o i la latou folauga i Hawaii e ono maua se tasi i le fa'ai'uga o la latou folauga i Hawaii.)
O se ofu ta'ele po'o se ofu pupuu e masani lava e le lapo'a tele mo se folauga i Hawaii, se'i vagana ua e mana'o e ofuina ni ofu ta'ele susu i lea aso ma lea aso.
E mana'omia se ofutaele mo le tele o gaioiga i luga o le motu, mai le snorkeling ma alovaa i le savaliga i afu ma alovaa i luga o le vaitafe, ae le o le taʻua o le folau i le vaitaele o le vaʻa poʻo le vai vevela.O se mea poto le ave ia le itiiti ifo ma le lua ma oe.O le a fa'ataga ai le su'e su'esu'e e mago atoa ae e te le'i toe fa'aulu.
O atumotu o Hawaii e malosi tele le la, ia faʻapipiʻi se ofutino lima umi poʻo se puipuiga o le la poʻo se mitiafu umi umi umi mo le nofo umi i le sami poʻo le sami.O se afifi mama o se manatu lelei foi pe afai e te fuafua e faʻaalu ni nai itula i luga o le matafaga pe alu i luga o se tiʻetiʻe catamaran.Mitiafu Fagotaga 
O ofu ta'aloga fa'alelei e mana'omia mo le savaliga sopo, ti'eti'e uila ma le va'ava'ai i laufanua mauga mu gaoa.Mafaufau e aumai se pito i luga e afu ai le afu (se tane pito i luga ma lima umi), ofuvae pupuu po o leggings, ma totini e le vaaia e fetaui ma au seevae seevae.I Hawaii foi, o se peleue mama e le susu ma se pulou ma se faamalu malaga gaugau e taua tele.
Fuafua e a'e i le tumutumu o se tasi o mauga mu mata'ina i Hawaii e pei o le Maui 10,023-futu Haleakala po o Hawaii 13,803-futu Mauna Kea?Fa'apipi'i se fulufulu fulufulu mama mama po'o se pullover mo se va'aiga fa'apapa.O le vevela i luga o nei tumutumu e mafai ona amata mai i le 65 tikeri i le zero poʻo lalo ifo e faʻatatau i le matagi ma le ufitia o ao (o le mea moni, o loʻo iai le kiona i tumutumu o Mauna Kea i le taumalulu).
O seevae e mana'omia i so'o se la'ei Hawaii.Filifili mo seevae tosotoso pa'u e le susu, seevae savali umi i le ao, ma fusipa'u, tina, po'o mulivae i le po.
O sneakers e tatau foi, ona o le tele o folauga i Hawaii e ui atu i laufanua mauga mu gaoa, e pei o le Hawaiian Volcanoes National Park i le Motu Tele.Atonu e tatau foi ona e savali i luga o se auala gaoa, papa, ma o nisi taimi maseesee e iloa ai le afu.O seevae tosotoso e fa'ailoa atu ai ou vae ma tamatama'ivae i ma'a ma'ai ma e le lava le toso i luga o mea susu, e le o se filifiliga atamai se seevae.
I luga o le vaʻa, o seevae e lelei atoatoa mo laei afiafi mo tamaitai, aʻo tamaloloa e tatau ona aumai se seevae seevae e mafai ona ofuina ma ofuvae uumi.I nisi o faleaiga masani i luga o le tele o vaʻa, pupuu, ofutino polo, seevae, poʻo tagata aʻoaʻo e talia laʻei.
O mea fa'aoga sa'o o le ki lea i se folauga saogalemu ma fiafia i Hawaii.O le pito i luga o le lisi o pulou ma mata tioata.
Fai se pulou la e ufiufi ai taliga ma tua o lou ua pe a e alu i le matafaga ma fiafia i fafo.O pulou pesipolo e lelei tele mo le tele o gaioiga faʻalavelave (fesoʻotaʻiga, tietie uila, ma isi) pe a e manaʻomia le 180-tikeri atoa le vaʻai, ma o pulou vaivai e mafai i nisi taimi ona faigata ona vaʻai.O pulou e faia i mea faʻagogo vave e sili ona fetaui.
E le gata i lea, aumai lau matatioata mata ma mafaufau e fa'afetaui i latou i neoprene po'o isi mea ta'aloga vai ina ne'i se'e ese pe a e mana'o e pu'e ata o tafola po'o lupe.
O isi mea e tatau ona va'ai iai e aofia ai fagu vai e mafai ona fa'aaogaina, pusa telefoni e le susu, ma ato mamago.Fa'amolemole afai o lo'o e fuafua e asiasi i Pearl Harbor, e tatau ona e 'aumai se ato sipi ma oe.E le fa'atagaina tagata asiasi e aumai ni ato - na'o mea pu'eata, atotupe, ki ma so'o se mea o lo'o i totonu o taga palasitika manino.
Mo maimoaga ma fa'atauga, ou te mana'o e ave se atigi naillon (fa'aigoa o le fanny pack) ina ia faigofie ona maua la'u meapueata ma la'u atotupe.
E taua fo'i se ato nailon la'ititi ma/po'o se ato fa'afa mama, aua i le tele o tafaoga e masani ona e mana'omia e ave mea fa'aoga, ofu fa'aopoopo, ofu timu, vai, fa'ama'i iniseti ma le la.
A o'o i le puipui o le la, ia mautinoa o lo'o saogalemu i le aau (e masani lava o fa'amalama o le la).Talu mai le amataga o le 2021, ua fa'asa e Hawaii le fa'aogaina o pupuni o le la o lo'o i ai vaila'au e fa'aleagaina ai amu oxybenzone ma le octyloctanoate.
Tusa lava pe le fa'atūtūina lanu pupula i lau 'ie, o se tane pupula, la'ei fugala'au lolomi, ma pupuu fa'alelei fa'alelei o le a foliga lelei i lau 'ie fa'ato'aga ma e fetaui lelei mo pu'ega ata i Hawaii.Faʻatasi i latou i se faʻavae (paʻepaʻe, uliuli poʻo le beige) faʻavae ma e mafai ona e faʻafefiloi ma faʻafetaui mea i le ao poʻo le po.
O le a le mea na galo ia te oe?Aua e te popole, o faleoloa meaalofa a Hawaii ua tumu i mitiafu, sarongs, ofu aau, afifi, pulou, matatioata, seevae seevae ma isi mea taua mo se tafaoga i le teropika.O faleoloa i luga o vaʻa folau e ofoina atu foʻi lavalava faʻalelei ma mea faʻaoga, e ui o tau e masani lava ona sili atu le maualuga nai lo le fanua.
Ole lisi atoa lenei o fa'aputuga e fesoasoani ia te oe e siaki mea uma e te mana'omia e ave i lau folauga i Hawaii.
Ae e te le'i folau atu i Hawaii, siaki le tulafono o laei o le afiafi i luga o lau kamupani folau, fa'apea fo'i ma va'aiga o le tau mo motu ta'itasi.
Aua e te lotovaivai pe a e vaʻai i ata timu ma ao.O le valo'aga atonu o lona uiga na o sina timuga i le taeao po o le aoauli i le tasi itu o le motu.E le gata i lea, ia saunia mo le mafanafana o le vevela, o le la i le ao e mafai ona afaina ai le la, ma matagi, po malulu.I se isi faaupuga, sauni e fiafia i lenei parataiso vevela i le setete o Aloha.
O ofo kata aitalafu o loʻo tuʻuina atu i luga o le upega tafaʻilagi e afua mai i kamupani kata aitalafu lea e maua ai e ThePointsGuy.com taui.O lenei taui e ono a'afia ai pe fa'afefea ma po'o fea e fa'aalia ai oloa i luga o lenei 'upega tafa'ilagi (e aofia ai, mo se fa'ata'ita'iga, le fa'asologa o lo'o fa'aalia ai).O lenei 'upega tafaʻilagi e le faʻatusalia uma kamupani kata fai aitalafu poʻo avanoa uma o loʻo ofoina atu pepa aitalafu.Fa'amolemole va'ai la matou itulau Fa'asalalauga Fa'asalalauga mo nisi fa'amatalaga.
       


Taimi meli: Sep-08-2023