• 1_画板 1

tala fou

Mitiafu Hawaii mo se faiga masani o le taumafanafana

I laei i aso uma, e tatau ona i ai i ofu o tama se ofutino Hawaii, aua e le gata e mafai ona faʻafeiloaʻi au laei i aso uma i le tele o taimi faʻapitoa, ae o se tasi foi o mea taua mo femalagaaiga i matafaga.

O ofutino Hawaii e iai o latou lava tulaga lelei i itu uma, ma e mafai ona sili ona manaia ma aulelei i le ofuina o laei.E tumu i elemene tuai ma auala, ma e faigofie ona fatuina se ata faʻalelei mo oe.O le isi, o le a ou faʻafeiloaʻi oe i le sitaili faʻalelei e aumai e ofutino Hawaii, ma fautuaina i latou i laei i aso uma, ina ia e fiafia i ou uiga faʻapitoa i lenei taumafanafana.

Afu Hawaiii le Igilisi e pei o le Aloha Shirt, na afua mai i le 1930s, faʻatasi ai ma le mitiafu faʻavae faʻatasi ma elemene vevela o lomitusi, faʻaalia uiga o le masani masani, ina ia lauiloa le lalolagi.Talu ai e manaʻomia le ituaiga manava saoloto o le natura, faʻapea foʻi ma le faʻaalia o le saolotoga o uiga, e faigofie ona tuʻuina atu i tagata se lagona malulu i le uiga muamua e le faʻasalaina o le ofutino masani, ma o le lalelei o feusuaiga e masani lava ona i ai tama. .

 

O le Mitiafu Hawaii, sa masani ona avea ma foliga tuai i ata tifaga, ose oloa fa'afo'i fa'asolosolo maualuga fo'i a fetu i luga o le auala.Mai ata tifaga Hollywood i le pop star MV, Aloha Shirt, lea e faʻaalia soo, ua avea ma fatu o le tele o tagata taʻalo Vintage.

O lenei ofutino Hawaii o loʻo i ai se faʻaaliga lelei e le gata i le mamanu ma le sitaili, faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga lautele, o lenei mea e sili atu le maualuga o le tofo, ma o le tino pito i luga o se faʻaaliga o uiga.

ofutino Hawaii

E tusa ai ma le mamanu, e faʻavae i luga o le ofutino masani masani, ona ufiufi lea i le lomitusi laulaʻau faʻi, o loʻo i ai se atemosifia matafaga vevela i le lona lua, ma tuʻuina atu i tagata se siosiomaga masani i foliga vaaia, lea e faigofie ona faatofu tagata.

Lapel laʻititi faigofie, faʻatumauina elemene faʻasolosolo masani, faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga, masani ma masani.I le taimi lava e tasi, e tuʻufaʻatasia foʻi le toe foʻi ma le faʻasalalauga, lea e mafai ona fetaui ma manaʻoga o vaega eseese o tagata, ma e le filifilia le ata.

I le ofuina, leneiofutino Hawaii, faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga masani, faigofie poʻo fafo, faʻatasi ma seevae poʻo sneakers, e faigofie ona faʻamalamalamaina le ofu atoa, o le mea e alu i ai o le taulaiga.

Mitiafu Hawaii (2)

I laei i aso uma, e pei o se ofutino e sili atu ona fautuaina le i ai o fafo, ona o le ofutino i fafo e sili atu ona faʻapipiʻiina, o totonu e manaʻomia le filifilia o se mitiafu paʻepaʻe lanu paʻepaʻe faigofie poʻo se ofutino, lea e tumu i le lalelei masani.

Mo le filifiliga o pito i lalo, o le mea moni, o le filifiliga muamua o pupuu, pupuu + ofutino Hawaii e aofia i le CP tuʻufaʻatasiga, e faʻavavau faʻapitoa, ona faʻapipiʻiina lea ma se pea o seevae uiga, leai se faʻafitauli i le matafaga, ina ia e fiafia ai. o le taumafanafana o se pa'i o le naunautai ma le faanaunau.

I le filifiliga o mea fa'aoga, asoa fa'apipi'i fa'apitoa, fa'atasi ai ma le taulima epithelial po'o le uati tuai, fa'atasi ma se taga tapoleni fa'apitoa, o le sitaili atoa e tumu i le auala, fa'atauga e matua foliga ma foliga.

I le tau mafanafana, manaʻo e fatu se uiga faʻaofuofu mauoa, filifili se ofutino Hawaii e mautinoa lava e le o se mea sese, i le faaopoopo atu i ai e mafai ona fetaui lelei mo taimi eseese faʻapitoa, ina ia le afaina ai ou uiga, ae faʻapea foʻi faʻapitoa ma saoloto ma faigofie. , e faigofie ona faʻafiafia tagata.


Taimi meli: Apr-25-2024