• 1_画板 1

tala fou

E fa'afefea ona filifili le vaitau o lo'o lumana'i Hawaii i le 2024

E leai se mea o lavalava e fai mai "e ese mai le ofisa" pei o se ofutino Hawaii.E ui lava i sina taimi puupuu i le noughties, lea sa masani ona fesootai ai ma uso o le tama o tama e fai siepi-flop-ma-jeans i papakiu, o mamanu o vaitau talu ai nei ua toe faafoʻisia ai le ofutino Hawaii i le pito i luga o la matou lisi moomooga o laei o aso malolo, na siitia e tagata uma mai. Paul Smith ma JW Anderson ia Jacquemus ma Gucci.

E fa'afefea ona iloa se ofutino Hawaii?I se tulaga lautele, e te iloa se tasi pe a e vaʻai i se tasi.I le laina pito i luga, o le faʻafefiloi o le louche, camp collar (o nisi taimi e taʻua o le Cuban collar) faʻatasi ma se mamanu poʻo se lolomi e faʻaosofia e le fanua masani o le ofutino poʻo le aganuʻu o le a faia.Fa'alautele teisi le upega ma, e ui o le tala fa'asolopito o le tala fa'asolopito o nisi taimi o lo'o ufiufi i tu ma aga fa'ata'ita'i, fa'aonaponei o le ofutino Hawaii e masani ona faauigaina i ituaiga uma o mamanu, mai i fugala'au fa'akomi i ata tusi ata.

Faatasi ai ma se taumafanafana o femalagaaiga e le faʻalavelaveina i luga o kata, o le apili o nei mamanu ofutino sili atu ona malosi nai lo se isi lava taimi.Pe fa'amau fa'amau i paolo ma mea teuteu auro pe tu'u e tautau matala ma se mitiafu pa'epa'e papa'e i lalo o le la off-duty David Beckham, o ofutino Hawaii i aso nei e sili atu le matagofie, e fa'afiafiaina i tagata fa'atauva'a ma tama'ita'i e sili ona va'aia le va'aiga tutusa.O lea la, ina ia e setiina mo le mafanafana o le tau i luga o lona ala, iinei matou te faʻafeiloaʻi oe i sitaili autu o ofutino Hawaii a Tianyun e gaoia le faʻaaliga i lenei vaitau.

1. O le a le mea e le maua e lenei ofutino i le flamingo masani i luga o se ofutino Hawaii, e faʻapipiʻi ai faʻamaʻi faʻamaʻi o pama, mai nofoa o le la ma galu faʻafefe i fuaiupu mai le Aloha Reveries.O le ofutino Hawaii lea e iai le matagofie fa'aleaganu'u, leo lanumoana pogisa ma le cotton crepe mea e maua ai le fua.

Mitiafu Hawaii

2. Fugalaau e le o le suatiaina o le eleele pe a oo mai i ofutino Hawaii, ae o le sitaili a le ata lea o le a suia lena mea.I le avea ai ma fa'atonuga o mea uma, o fugala'au fa'ata'ita'i e teuteu ai le tele o ofutino lima pupuu i a matou tagata fa'atau tetele mo Atumotu o Hawaii, ma o lenei ofutino fa'atasi ai ma le fa'atusaina o fugala'au tetele o la matou filifiliga lea.

Mitiafu Hawaii (11

3.O lenei mamanu ofutino totoa sps laau masani i Hawaii teropika mo elemene graphic sili ona vevela o Halloween, ma o le a suia ai oe i se faaopoopoga o lau pati Halloween fuafuaina ma le faaeteete.Faʻatasi ofuvae ma mea faʻaoga i elemene tutusa.

Mitiafu Hawaii (1)

4. O lenei ofutino lolomi ma le lanu uliuli ma le lanu moana lanu uliuli e faʻaalia ai se faʻamaʻi faʻamaʻi vevela ma ofoina atu se ofutino Hawaii faʻamaʻi mo i latou e le o faʻafefe.A o'o i le fa'avasegaina, matou te fiafia e fa'amae'a le va'aiga i se lanu uliuli ma le lanumoana fa'apipi'i fa'atasi ma nisi chinos lanu ma se pea seevae pa'epa'e fou mo se foliga fou o le auala.

Mitiafu Hawaii (4)

5. Laupama e tutusa lelei ma Hawaii, ae o le sitaili e le o fa'atusalia ata o fugala'au lapopo'a mamanu ma pupuu laupapa fa'afetaui.E fa'aaoga e lenei laau pama ma fugala'au e fai ma autu mo lenei ofutino lolomi, ae o le vibe atoa e itiiti le talatala fa'afetai i le to'afilemu, pogisa ma fa'ailoga fugala'au mumu.

Afu Hawaii

Taimi meli: Tes-13-2023