• 1_画板 1

tala fou

Elemene ta'uta'ua fou i la'ei masani i le lumana'i一su'i

I tausaga talu ai nei, o ofutino masani ua avea ma mea masani i le tele o laʻei o tagata. E fefiloi, fa'alelei ma e mafai ona ofuina i luga pe lalo mo so'o se taimi. O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai i ofutino masani o le faʻapipiʻiina lea o le lalagaina, aemaise lava i luga o ie lino. O lenei elemene lauiloa fou o lavalava masani i le lumanaʻi o loʻo faʻaopoopoina se paʻi fou ma faʻalelei i ofutino masani masani.

Embroidery ua avea ma ituaiga lauiloa o lavalava teuteu mo seneturi ma o loʻo faia se toe foʻi mai tele i le lalolagi faʻataʻitaʻiga. O faʻataʻitaʻiga lavelave ma auiliiliga na faia e ala i le lalagaina e faʻaopoopoina se paʻi tulaga ese ma faʻapitoa i ofutino masani. Mai mamanu fugalaʻau i foliga geometric, e mafai e le lalagaina ona faʻaleleia le foliga o se ofutino lino faigofie, ma avea ai ma faʻaopoopoga faʻapitoa i soʻo se laʻei.

ofutino lino lalaga

O le lino o se ie mama, manava ma o le tapoleni atoatoa mo le su'iina. O lona fa'anatura fa'alenatura ma le ie e maua ai se fa'ata'atia matagofie mo mamanu lavelave lavelave. O le tuʻufaʻatasiga o le ie lino ma le lalagaina e fatuina ai se ofutino masani e le gata ina faʻalelei ae faʻalelei foi, lelei mo masina mafanafana.

O se tasi o mafuaʻaga ua faʻateleina ai le lauiloa o le lalagaina i luga o ofutino lino masani o lona mafai lea ona faʻaopoopoina se paʻi o uiga i le ofusa. Faatasi ai ma le tulaʻi mai o faʻataʻitaʻiga vave, e toʻatele tagata o loʻo suʻe ni auala e faʻaalia ai a latou lava sitaili ma tuʻutaʻua. O mitiafu lino ua su'iina e iai se foliga fa'apitoa fa'a-lima e tu'u-ese'ese ai mai la'ei fa'atosina gaosia.

E le gata i lea, o le lalagaina o lalaga i ofutino masani e ogatasi ma le faʻatupulaia o le fiafia i faiga faʻatumauina ma amio. O le lino ose ie fa'anatura fa'alesiosiomaga e iloa ona o lona umi ma le fa'aleagaina. E ala i le filifilia o se ofutino lino su'i, e mafai e tagata fa'atau ona lagolagoina faiga fa'atumauina fa'apena a'o fa'aopoopoina se mea fa'alelei ma le tumau i o latou la'ei.

A o'o mai i le fa'avasegaina, o ofutino lino su'iina e ofoina atu avanoa e le gata. E mafai ona fa'apipi'i fa'atasi ma le denim mo se va'aiga masani, fa'ata'oto i tua, pe fa'apipi'i fo'i ma ofuvae fa'avasega mo se va'aiga fa'apitoa. O le faʻaogaina o nei ofutino e avea ai i latou ma faʻaopoopoga taua i soʻo se laʻei, aua e mafai ona faigofie ona fesuiaʻi mai le ao i le po, ma mai le masani i taimi masani.

ofutino lino lalaga

Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le mana'oga mo la'ei fa'apitoa fa'apitoa, e le o se mea e ofo ai le lalagaina o ofutino lino ua avea ma fa'agasolo tele i le lalolagi masani. O tagata mamanu ma faʻailoga o loʻo taliaina lenei faʻataʻitaʻiga ma fatuina le tele o ofutino lino lalagaina e faʻafetaui ai le tele o mea e fiafia i ai tagata faʻatau.

I le aotelega, o le faʻaopoopoina o le lalagaina i ofutino faʻaofuofu lino e fai ma sui o se elemene lauiloa fou i laei masani i le lumanaʻi. O lenei fa'ata'ita'iga e tu'ufa'atasia ai le fa'aogaina o le 'ie lino fa'atasi ai ma le lavelave o fa'ata'ita'iga o le lalagaina, e maua mai ai ni fa'amatalaga fa'alelei ma fa'amatalaga e fetaui lelei ma tagata fa'atau fa'aonaponei. Pe o se brunch i le faaiuga o le vaiaso po o se aso faasamasamanoa i le ofisa, o le ofutino lino lalagaina o le a avea ma laʻei faʻatau mo i latou e faʻatauaina sitaili ma le mafanafana.


Taimi meli: Sep-10-2024