• 1_画板 1

tala fou

Faletalimalo ma le kimono mamanu fa'ailoga

I le 2007, na faʻaalia ai le mamanu o laei o le la.O le ofutino puipui o le la e matua manava ma mama, ma ei ai le aafiaga o le puipuiga o le la.Ae o lenei tausaga, afai o loʻo filifilia pea e Hawaii poʻo taʻaloga taʻutaʻua taʻutaʻua se ofutino lalelei faigofie, e faʻafefea ona faʻaalia o tatou uiga masani!
I le 2020, o le tele o atunuu i le lalolagi na amata ona ofuina KIMONO, o se peleue kimono, mo le puipuiga o le la.I le fa'aleaganu'u masani, o le kimono o lo'o fa'atusalia ai la'ei mamafa ma pa'u o teine ​​Iapani, ae fa'atasi ai ma suiga o le The Times, ua fa'asolosolo malie lava ona fa'atupuina i le tu'ufa'atasiga o aso malolo.
Kimono e sau i le tele o sitaili, ae o nisi nei o matou faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa.
O le tu'ufa'atasiga faigofie o geometry ma laina o lo'o i ai le mea lomitusi o lenei kimono, ma o le tu'ufa'atasiga o lanu e tele e mafai ona ofuina lelei ma le afifi fatafata manino i totonu.

信图片_20231011160917

 

2.A e i ai i le matafaga o le motu o le teropika muamua, o le fetaui lelei o pama laau ma lomitusi ituaiga laau teropika e mafai ona e faatosina mai le tele o mata i le matafaga, ma lanu faigofie o le a le faia e te foliga sexy.

 

信图片_20231011160912

 

3.This Vacation kimono e matua lototele i le mamanu atoa, aemaise lava i le lanu lanu, e maua ai e tagata se lagona susulu.E faʻaopoopoina faʻailoga fugalaʻau i lavalava ma e mafai foʻi ona tuʻuina atu ia te oe se mamanu faʻamaufaʻailoga e faʻamalamalamaina lelei laina o vae ma tuʻuina atu ia te oe se foliga tulaga ese.

 

信图片_20231011160921

Taimi meli: Oke-11-2023